Onze oplossingen

SocioPACK
FiAdPro
DocPro

SocioPack

SocioPack is een gebruiksvriendelijk en veilig softwarepakket perfect op maat van alle woonmaatschappijen die actief zijn in de sociale huisvestingssector. Een geïntegreerde oplossing die uw dagelijkse taken optimaliseert. Zodat u zich volop kunt concentreren op wat echt telt: nieuwe projecten, een persoonlijke dienstverlening en het realiseren van uw objectieven.

meer info

sleutel ontvangen

DocPro

Onze documentbeheer module is een betaalbare documentbeheer oplossing die u in staat stelt om volledig pijnloos en schaalbaar uw documenten te beheren via een centrale desktop applicatie. 

meer info

veel papier

FiAdPro

Een betrouwbaar en veelzijdig boekhoudpakket met een focus op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

meer info

jongen op laptop

Extra oplossingen via onze partners

Wat is Notula?

Met Notula beheert u eenvoudig agenda’s en vergaderingen. Het is een online platform waarmee u alle voorbereidingen voor uw vergaderingen stroomlijnt en efficiënter samenwerkt. U verdeelt de agenda en agendapunten digitaal zodat vergaderleden en bestuurders altijd de juiste informatie ter beschikking hebben. U vergadert papierloos met de Live Meeting Manager. Ook live streaming, het ontsluiten van beslissingen, … maken deel uit van Notula.

Notula is een totaaloplossing voor elke fase van het vergaderproces en biedt u volledige controle over uw besluitvorming.

Lees meer via deze link

Notula logo

Start2Tender, dé webapplicatie

Overheidsopdrachten beheren, maar dan eenvoudig

Start2Tender is er voor iedereen die te maken heeft met overheidsopdrachten – ongeacht uw functie, sector, of rol in de organisatie.

Cloud oplossing

Samen met onze partners ClearMedia plaatsen uw toepassingen in een moderne cloud opstellen, waarbij de data op Belgisch grondgebied blijft EN u als systeembeheerder kan optreden.

Neem contact op met ons en we maken u een aantrekkelijk voorstel op.

 

ClearMedia logo