Wie is Woonpartners

Woonpartners ondersteunt sociaal wonen in Vlaanderen

Woonpartners NV heeft maar één activiteit : Ondersteunen van de Vlaamse Sociale Huisvesting door het ontwikkelen van krachtige softwareoplossingen, die de totale activiteit van de maatschappijen coveren en ondersteunen.

Vandaag neemt Woonpartners de rol van marktleider op, goed voor een maandelijkse verhuring van meer dan 110.000 sociale woningen. 

Bovendien staat de technologische evolutie niet stil. Anderzijds evolueert de wetgeving razend snel. Woonpartners integreert deze technologische en juridische vernieuwingen in haar oplossingen.

Het antwoord van Woonpartners NV hier op is duidelijk: Onze klanten, tegen een correct afgesproken jaarlijks budget, permanent mee te laten evolueren naar de nieuwste technologieën en evoluties, zonder zich ook maar één zorg te moeten maken nopens de wettelijke evoluties.

NAAR ONZE OPLOSSINGEN

Samen werken aan een oplossing

Woonpartners NV & Cipal Schaubroeck

WoonPartners maakt deel uit van de Cipal Schaubroeck-familie. Samen met verschillende andere partners bundelen we onze technologische knowhow, marktkennis en jarenlange ervaring voor een optimale dienstverlening aan de sociale huisvestingssector.

Sinds 2015 slaan Cipal Schaubroeck en Woonpartners de handen in elkaar en sinds 2018 maakt Woonpartners officieel deel uit van de Cipal Schaubroeck-groep. Deze schaalvergroting maakt het mogelijk om nog meer middelen in te zetten voor nieuwe ontwikkelingen en de continuïteit ook op lange termijn te garanderen. Zo zullen alle stakeholders binnen de sociale huisvestingssector én het woonbeleid van de OCMW’s hier voordeel bij hebben.

De ambitie van Woonpartners nv is om de voorkeurpartner te blijven in ICT-oplossingen en –services voor de sociale huisvestingssector. Onze softwaretoepassing bevat niet alleen een bijzonder krachtige kandidaten- en verhuurmodule, maar ook een totaaloplossing voor boekhouding, facilitair beheer, plaatsbeschrijvingen, documentenbeheer, mobiliteit, projectmanagement, magazijnbeheer, enz …

SUPPORT NODIG

 

Cipal gebouw

 

Referenties

Dankzij deze intensieve samenwerking en onze jarenlange ervaring, kunnen wij een indrukwekkende referentie lijst voorleggen.

  • Autonoom bestuur
  • Steden en gemeente
  • Woonmaatschappij