SocioPACK

Optimalisering van taken

SocioPACK is een gebruiksvriendelijk en veilig softwarepakket perfect op maat van alle maatschappijen die actief zijn in de sociale huisvestingssector. Een geïntegreerde oplossing die uw dagelijkse taken optimaliseert. Zodat u zich volop kunt concentreren op wat echt telt: nieuwe projecten, een persoonlijke dienstverlening en het realiseren van uw objectieven.

Eenvoudig beheer

Met SocioPACK beheert u snel, efficiënt en overzichtelijk uw hele patrimonium en klantenbestand. Dat betekent een aanzienlijke tijdwinst én minder fouten. U voert alle (technische) informatie heel eenvoudig in en kunt dan huurders en kandidaat-huurders opvolgen, het overzicht van inschrijvingen bekijken, toewijzingen beheren aan de hand van de prioriteiten, en de wettelijke registers opstellen. SocioPACK leest bovendien automatisch data van de Kruispuntbank in. 

SocioPACK berekent efficiënt alle huurprijzen en volgt alle betalingen automatisch op, inclusief de verwerking van rappels en aflossingsplannen en de opvolging van gerechtelijke procedures. U beheert ook op een heel overzichtelijke manier de inkomens en kadastrale gegevens. Bovendien biedt SocioPACK een oplossing voor klachtenbeheer en de opvolging van uw administratieve dossiers.

Ook het beheer van uw technische dienst verloopt dankzij SocioPACK optimaal. U maakt eenvoudig werkbonnen en facturen op, noteert werkuren, budgetteert onderhoudswerken en controleert uw voorraad.

sleutel ontvangen