Vereenvoudig uw administratie met het nieuwe Integration Pack van WoonPartners en het Vlaams Energiebedrijf

 WoonPartners introduceert een nieuw Integration Pack met het Vlaams Energiebedrijf (VEB). Dit nieuwe Integration Pack stelt woonmaatschappijen in staat om de energiegegevens van huurders direct vanuit hun vertrouwde SocioPACK-omgeving door te geven aan het Vlaams Energiebedrijf, terwijl ze tegelijkertijd het overzicht van alle lopende aanvragen kunnen raadplegen vanuit één geïntegreerd platform.

Het proces van A tot Z

U begint met het invullen van basisinformatie voor de aanvraag op basis van beschikbare gegevens in SocioPACK. Vervolgens voert u de meterstanden van de vertrekkende en intrekkende partij in op basis van de bekende gegevens in SocioPACK. Daarna benoemt u de betrokken partijen, waarbij de gegevens van de woonmaatschappij automatisch worden opgehaald en ingevuld.

Tot slot kunt u alle ingevulde gegevens nog nakijken en valideren voordat ze worden opgeslagen en beschikbaar gesteld bij het Vlaams Energiebedrijf. 

Dankzij deze integratie kunnen woonmaatschappijen direct een overzicht van alle lopende aanvragen bij het Vlaams Energiebedrijf (VEB) raadplegen vanuit één geïntegreerd platform. Bovendien kunnen ze vanuit SocioPACK moeiteloos wijzigingen aanmelden bij het VEB of nieuwe aanvragen indienen.

 

Vereenvoudig uw administratie met het nieuwe Integration Pack van WoonPartners en het Vlaams Energiebedrijf