Oplossingen

SocioPack, de ERP voor de sector

Optimalisering van taken

SocioPack is een gebruiksvriendelijk en veilig softwarepakket perfect op maat van alle maatschappijen die actief zijn in de sociale huisvestingssector. Een geïntegreerde oplossing die uw dagelijkse taken optimaliseert. Zodat u zich volop kunt concentreren op wat echt telt: nieuwe projecten, een persoonlijke dienstverlening en het realiseren van uw objectieven.

Module facilitair beheer voor SocioPack

SocioPack - faciliteitsbeheer is de recentste ontwikkeling voor de huisvestingssector en de eerste module van SocioPack 2020.

De facility module is een geïntegreerde oplossing die uw dagelijkse taken optimaliseert en uw organisatie aanstuurt door middel van dynamische workflows gevisualiseerd in een planbord.
Het mobiele gebruik op verschillende toestellen is standaard voorzien.

Module Documentbeheer voor SocioPack

Onze documentbeheer module is een betaalbare documentbeheer oplossing die u in staat stelt om volledig pijnloos en schaalbaar uw documenten te beheren via een centrale desktop applicatie.  

De applicatie werkt intuitief en gebruiksvriendelijk.  De zoekmodule stelt de gebruiker in staat om snel bestanden aan te roepen, ongeacht hun versie.  

De integratie met fiadPro en socioPack zorgt voor een transparante en geintegreerde ervaring voor de eindgebruiker. 

Infrastructuur

Een ruim aanbod van hardware diensten, afgestemd op uw behoeften: advies, verkoop, verhuur, installatie en ondersteuning. 

Begeleiding bij installatie en configuratie

U staat er nooit alleen voor.