De huurprijsberekening 2019 in SocioPack Classic 18.01.0005

  • Posted on: 30 November 2018
  • By: dsoAdmin

Wij informeren u graag over de beschikbaarheid van de laatste versie van SocioPack Classic 18.01.0005. Deze versie maakt deel uit van het onderhoudscontract. Deze is vanaf nu beschikbaar voor download.

De belangrijkste aanpassing in deze versie is de huurprijsberekening 2019: zo werd de invoering van de solidariteitsbijdrage mogelijk gemaakt.

Let op: de huurprijsberekening 2019 is nog niet definitief goedgekeurd door de Raad van State. Bij het installeren van de update moet men rekening houden dat de Raad van State nog negatief advies kan geven. De installatie ervan is dus op eigen risico tot de Raad van State een definitieve goedkeuring geeft over het dossier.

Daarnaast werden o.a. volgende functionaliteiten nog toegevoegd/gewijzigd: Inlezen en raadplegen van de GebouweenheidID, Uitbreiding invoegvelden Module Klachtenbeheer, Registratie onderbezettingsvergoeding, Uitbreiding XML huurders, Diverse optimalisaties

De installatieprocedure is ongewijzigd ten opzicht van de laatste update. De handleiding kan u terugvinden op onze FTP-server