SocioPack, de ERP voor de sector

Optimalisering van taken

SocioPack is een gebruiksvriendelijk en veilig softwarepakket perfect op maat van alle maatschappijen die actief zijn in de sociale huisvestingssector. Een geïntegreerde oplossing die uw dagelijkse taken optimaliseert. Zodat u zich volop kunt concentreren op wat echt telt: nieuwe projecten, een persoonlijke dienstverlening en het realiseren van uw objectieven.

Eenvoudig beheer

Met SocioPack beheert u snel, efficiënt en overzichtelijk uw hele patrimonium en klantenbestand. Dat betekent een aanzienlijke tijdwinst én minder fouten. U voert alle (technische) informatie heel eenvoudig in en kunt dan huurders en kandidaat-huurders opvolgen, het overzicht van inschrijvingen bekijken, toewijzingen beheren aan de hand van de prioriteiten, en de wettelijke registers opstellen. SocioPack leest bovendien automatisch data van de Kruispuntbank in. 

SocioPack berekent efficiënt alle huurprijzen en volgt alle betalingen automatisch op, inclusief de verwerking van rappels en aflossingsplannen en de opvolging van gerechtelijke procedures. U beheert ook op een heel overzichtelijke manier de inkomens en kadastrale gegevens. Bovendien biedt SocioPack een oplossing voor klachtenbeheer en de opvolging van uw administratieve dossiers.

Ook het beheer van uw technische dienst verloopt dankzij SocioPack optimaal. U maakt eenvoudig werkbonnen en facturen op, noteert werkuren, budgetteert onderhoudswerken en controleert uw voorraad.

Boekhoudkundige integratie

U beschikt verder over een volledig geïntegreerde boekhouding, compleet met analytische module, budgettering en beheer van regularisaties. SocioPack is ook compatibel met MS Office. Dat betekent import- en exportmogelijkheden via Excel, Word templates en uitgebreide mergefaciliteiten voor uw e-mailverkeer.

Op basis van de opmerkingen, analyses en tips van onze klanten sturen we SocioPack continu bij. Volledig up-to-date met de meest recente wetgeving. We breiden het pakket ook voortdurend uit met nieuwe, handige functies. Bovendien hoeft u niets om te schakelen of te herprogrammeren. U kunt meteen aan de slag!

Formules

SocioPack is een totaaloplossing die u perfect op maat van uw specifieke behoeften kunt samenstellen.

Daarom ontwikkelde Desk Solutions verschillende formules:

  • De standaard SocioPack-formule voor elke maatschappij die haar volledige administratie wil beheren met een onbeperkt aantal eenheden
  • SocioPack GO voor een kantoor dat werkt met een beperkt aantal eenheden
  • SocioPack+ voor maatschappijen die hun sociale huuractiviteiten willen koppelen aan ons financieel beheerspakket Fiadpro
  • SocioPack++ is de meest complete oplossing voor maatschappijen die alle geavanceerde functies en een boekhoudtoepassing willen voor een optimaal beheer van hun dagelijkse taken

Onze talrijke referenties zijn het bewijs van het succes van deze oplossing, indien u wenst kunnen wij u in contact met hen brengen. Zij kunnen u immers nog beter vertellen wat onze FiadPro oplossing voor hen heeft betekend.

De verschillende formules zullen op termijn evolueren naar Sociopack 2020-formules. Indien u vragen heeft, kan u deze stellen via het contactformulier.