FiadPro, de boekhouding gekoppeld aan SocioPack

Online, snel en eenvoudig

Dankzij de integratie met belangrijke internetsites zoals Intervat gebeuren uw elektronische aangiftes snel en eenvoudig. En ook elektronisch bankieren met FiadPro bespaart u tijd en geld. Door de geïntegreerde ISABEL-koppeling worden manuele handelingen voor het invoeren van gegevens (leverancierbetalingen, rekeninguittreksels...) overbodig. FiadPro beschikt ook over een automatisch IBAN-detectiesysteem voor Europese verrichtingen. Resultaat? U bespaart extra kosten bij buitenlandse betalingen. Bovendien is FiadPro aangepast aan de nieuwe Europese SEPA-norm, die de kosten van betalingen tussen 2 SEPA-landen annuleert.

Veelzijdig

Door zijn enorme veelzijdigheid is FiadPro geschikt voor zowat alle Microsoft-besturingssystemen en beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. U kunt met een onbepaald aantal boekhouddossiers werken en, indien nodig, met meerdere gebruikers tegelijk. Uiteraard onder optimale veiligheidsvoorwaarden. Met FiadPro beschikt u ook over zoveel aankoop-, verkoop- en financiële dagboeken als u nodig hebt. 

Veiligheid en betrouwbaarheid

FiadPro hecht veel belang aan veiligheid. U bepaalt zelf wie welke boekhouddossiers mag openen, u kunt de toegang tot bepaalde grootboekrekeningen blokkeren en het inboeken en afdrukken van informatie tot op bepaalde niveaus beperken.
Het is ook mogelijk bedrijfseconomische dagboeken te simuleren om te zien welk effect bepaalde boekingen hebben op uw resultaat. Na het doorboeken naar de historiek kunt u die dan eenvoudig weer verwijderen.